torstaina, lokakuuta 13, 2005

Apple-linkki kateissa

Apple julkaisi viimein keskiviikkona jo kauan odotetun päivitetyn iPod-mallin, jossa on nyt videontoistomahdollisuus MPEG-4- ja H.264-videomuodoille. Samalla rysäyksellä yhtiö ryhtyi myymään musiikkikaupassaan myös musiikkivideoita ja tv-ohjelmia.

Kaiken kukkuraksi iMac G5 -koneissa on jatkossa sisäänrakennettu videokamera ja helppo tapa selailla vaikka sohvalta istuessaan koneessa olevia musiikki- ja videotiedostoja sekä kuvia.

Mutta missä on video Steve Jobsin vetämästä julkistustapahtumasta? Katsoin sitä aamulla muutaman minuutin verran, mutta nyt illalla linkki videoon näyttää hävinneen Applen sivulta – se ei ole ollut siellä ainakaan kello 17.30 jälkeen.

Kuormittiko videostream liikaa palvelimia vai ollaanko sitä siirtämässä nyt toiseen paikkaan? Minä vaan kysyn.

Päivitys kello 21.46: Jopas jotakin. Firefox-selain (versio 1.0.7) näyttää linkin julkistustilaisuuden videoon ongelmitta, mutta Applen oma Safari (versio 2.0.1) jostain syystä ei. Ironista.

Auringossa aiemmin: Nokiallakin mahdollisuus iTunes-puhelimeen (8.9.2005), Neljä syytä, miksi Apple korvaa iPod minin iPod nanolla (8.9.2005), Pienellä painettu präntti (6.7.2005), Digisoittimesta tilausradio (30.6.2005), Pitkä siirtymäaika Intel-Maciin (9.6.2005).

IN THIS ENTRY the videostream of Wednesday's Apple Special Event has disappeared from Apple's site.

Ei kommentteja: