sunnuntaina, tammikuuta 01, 2006

Ääni on vaiennut

Todistetusti myös Kirjailijaelämää-blogin kirjailija Katri Manninen on vilkaissut Auringossa-blogin suuntaan.

Mutta voi ei, nyt Katri ilmoittaa Kirjailijaelämää-sivuston etusivulla, että hänen bloginsa on tauolla:

Tämä blogi oli minulle pitkään rakas harrastus, sosiaalisen kanssakäymisen väline ja jopa hetkittäin henkireikä, mutta viime aikoina olen huomannut sen pikemminkin vähentävän kuin lisäävän elämäni kokonaislaatua.


Ymmärrän kyllä. Onhan minullakin hieman vierähtänyt aikaa edellisestä järkevästä merkinnästäni. Oma filosofiani on se, ettei bloginpitämisestä kannata ottaa paineita. Merkintöjä on syytä kirjoitella vain silloin, kun muut hommat eivät paina päälle.

Aiemmin pelkäsin taukojen aiheuttavan lukijakatoa, mutta pelko osoittautui tarpeettomaksi. Kyllä ihmiset huomaavat, kun tekstiä taas tulee: Blogilistan suosikkitoiminto on luotu sitä varten.

Jos muuten tunnette Mannisen ainoastaan Helsingin Sanomien 23.12.2005 ilmestyneen Nyt-liitteen haastattelun perusteella, kannattaa tutustua myös hänen Kirjailijaelämää-blogiinsa, esimerkiksi juttua kommentoineeseen Mannisen merkintään. Nyt-liitteen juttu kun ei edes näyttänyt haastattelulta, vaan pintapuolisten seikkojen perusteella kirjoitetulta teilaukselta.

Auringossa aiemmin: Lisää havaintoja (22.9.2005), Päivänpaisteessa (16.5.2005), Askel julkisuuteen (23.5.2005), Muusikko Aki Sirkesaloa muistaen (7.3.2005).

IN THIS ENTRY one famous writer takes a well earned break from blogging.

Ei kommentteja: