perjantaina, helmikuuta 03, 2006

Alias ei säästä ketään

Aliaksen neljäs tuotantokausi päättyi Nelosella torstai-iltana jaksoon, jonka lopussa VaughnSydneyn pitkäaikainen rakastettu, CIA-työkaveri ja ainoa ihminen, jonka luotettavuutta ei ole sarjan kuluessa tarvinnut epäillä – ilmoitti, ettei hänen nimensä olekaan oikeasti Vaughn ja ettei hän välttämättä sittenkään ole hyvien puolella.

Alias ei säästä ketään. Sydneyn huonot suhteet terroristijärjestö SD-6:ssa pitkään toimineeseen isään Jackiin aiheuttivat aikoinaan ensimmäiset hankaluudet. Sittemmin osoittautui, että Sydneyn kuolleeksi luultu äiti on kyllä hengissä mutta on KGB:n agentti ja että sarjan paha päällikkö Sloane on itse asiassa Sydneyn sisarpuolen isä. Sydney itse joutui toimimaan koko ensimmäisen tuotantokauden CIA:n ja SD-6:n kaksoisagenttina.

Työsuhteet, viholliset, liittolaiset ja ihmissuhteet sekoittava sarja on neljännellä tuotantokaudellaan hieman löystynyt, sillä juonenkäänteet eivät enää ole olleet yhtä teräviä kuin valeasuja yhtenään vaihtavan Jennifer Garnerin taistelutaidot. Vaughnin paljastuksesta on silti hyvä lähteä viimeiselle viidennelle kaudelle.

Sarjan luoja J. J. Abrams on luvannut paljastaa silloin kaiken.

Auringossa aiemmin: Rannat ja rinnat ruutuun (4.9.2005), Suklaahapon ihme (4.9.2005), Rautanaisen mairea hymy (1.9.2004), Viisitoista vuotta venuksena (24.4.2004).

IN THIS ENTRY Vaughn from Alias also has some secrets in the season four finale.

Ei kommentteja: