keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Viimeinen hetki ostaa vanhaa

Näinhän siinä aina käy.

Tietokoneen näppäimistö on ollut pienellä tavalla hajalla ainakin kesästä lähtien. Periaatteessa se toimii, mutta yksi nuolinäppäin tuottaa kursorin siirtymisen lisäksi liudan pilkkuja niin kauan kuin jotain muuta nappia painetaan.

Pitkän jahkailun jälkeen ajattelin, että uusi näppäimistö olisi hyvä, koska aina ei jaksa temppuilla sen nuolinäppäimen kanssa. Pistin maanantai-iltana tilauksen AppleStoreen.

Tiistaina Mac-asioiden ympäri pyöriviin huhuihin keskittyvä Apple Insider julkaisi tekstin, jossa se väittää Applen suunnittelevan julkaisevansa lähikuukausina, ehkä tammikuun alussa, uusitun näppäimistön. Siinä olisi itsessään mukana iPod dock eli paikka, johon iPodin voi pistää latautumaan ilman että erillisiä johtoja tarvitsee pistää iPodin ja Macin välille.

Arvaan, että jos sellainen näppäimistö reilun kuukauden päästä julkaistaan, se maksaa varmaan juuri saman verran kuin nyt tilaamani näppäimistö.

IN THIS ENTRY rumor has it that Apple is considering to release a keaboard with integrated iPod dock.

2 kommenttia:

piua kirjoitti...

Tää on niin tätä. Kun minä menin viime syksynä ostamaan kauan himoitsemani iBookin, niin johan muutaman kuukauden päästä olikin uudet mallit myynnissä, joissa on se Intel inside ja laajakuvaruutu. Että semmoista. Aina väärään aikaan, liian myöhään liian ajoissa, ihan väärä vuosi...

Onkohan siun lukijat jotenkin ujoja kun täällä ei ole kommetteja?

auringossa kirjoitti...

Sitä ujoutta olen itsekin pohtinut, kun kommenttiloodat eivät vedä väkeä. On minulla siihen teoriakin: joko kirjoitan liian sovinnaisia, tai sitten liian sekoja, etteivät ihmiset jaksa jakaa omia mielipiteitään.

Kiitos joka tapauksessa omista kommenteistasi, ne piristivät roimasti muuten hieman nihkeästi mennyttä päivää.